Kategorier
Alt og ingenting

Aktiviteter høsten 2022

Utekvelder på torsdager i september

Torsdager fra klokken 17 ut september arrangerer vi utekvelder for klatrere som vil bli kjent med felter eller andre klatrere.

  • 15. september: Aron Nedre, et bynært felt like ovenfor skiheisen. Mer info på Aron nedre

Det blir også lagt ut mer info på DKKs facebookside på hvert treff.

Opplæring i klatring på flertaulengdersruter

15-16. oktober (med værforbehold) tilbyr vi medlemmer en innføring i klatring over flere taulengder. Dette er beregnet på klatrere som selv kan klatre med tau, men som er usikre på taulagsrutiner og standplass over flere taulengder. Klubben stiller med profesjonell instruktør. Antall: 6. (Røver)Pris: 400 kroner. Meld deg på til Line.raseg@nmbu.no  så fort som mulig og senest 1. oktober (de første seks får plassene.

Fellesklatring for voksne

Fra oktober starter vi opp igjen med fellesklatring for voksne på tauveggen på Klatreverket Drammen for de som ønsker å bli kjent med andre eller få et miljø og klatre med. Vi har lagt det til klokka 20 fordi det er litt roligere og fordi endel foreldre da har litt bedre tid. Det vil være en fin anledning til å bli kjent med andre klatrere, få prøvd seg i et trygt miljø og utvikle seg til en bedre klatrer. Det er ikke instruksjon, så hvis du er helt fersk eller har glemt alt er det sikrest å ta et innekurs.

Junior- og konkurransegruppe

Klubben har treninger for unge klatrere som vil trene for konkurranser og for ungdom over 15 år som vil utvikle seg som klatrere ut over det som finnes av tilbud på Klatreverket. Treningen er tre ganger i uka, mandag, onsdag og fredag fra kl.17-19. Gruppen består av en gruppe klatrere fra 9 til 18 år, med stor variasjon fra ferske konkurranseklatrere til norgeselite. Ta kontakt med geirarnebore@gmail.com hvis det er aktuelt å satse på konkurranser eller utvikle seg etter og ut over Klatreverkets barne- og ungdomsgrupper.

Konkurranser for ungdom

I høst er det flere konkurranser for ivrige juniorer som vil prøve seg. Vi anbefaler topptaukonkurransen Østlandscup for unge opp til 18 år. Mer info på ostlandscup.no. Klubben bidrar også til de som vil prøve seg på norgescuper og NM utover høsten.  Påmelding og informasjon til denne og de andre konkurransene på ostlandscup.no.

For barn og unge som vil begynne med klatring

Klubben samarbeider med Klatreverket Drammen om barne- og ungdomsgrupper. Nå er høstens grupper i gang, men er det flere barn og unge som ønsker å begynne så er det bare å kontakte Klatreverket Drammen.

Rebolting på Muserud

I løpet av høsten sørger Drammen klatreklubb for en rebolting av det populære og fine feltet Muserud, hvor det er på tide å bytte ut og oppgradere boreboltene og ankrene. Mulig vi kaller inn til en dugnad for å få ryddet og pusset fram rutene når det er naturlig. Vi har også planer om det samme for Gullaug-klippen.

Klatrefører

Klubbens arbeid med en klatrefører for Drammensområdet, og med over 1300 ruter og prosjekter på et 40-tallsfelt går sin gang, selv om det er forsinket. Vi nærmer oss slutten, men det er fortsatt mulig å sende inn fine bilder og førstebestigninger til postkasse@dkk.no.

Julebord, filmkveld og kanskje treningsinspirasjon?

Dette er en tidlig varsling på at vi håper å få til et fint arrangement til glede og inspirasjon i starten av desember, men foreløpig har vi ikke landet verken program eller dato helt. Men da er det nevnt her.

Har du ønsker eller innspill, eller ønsker å være mer aktiv i klatreklubbem så bare ta kontakt på messenger på facebooksiden vår eller på postkasse@dkk.no.