Aktiviteter


 

For barn og unge har Klatreverket i Drammen (KVD) flere kurs og treningstilbud for denne gruppen. Som medlem av DKK får du 10 % rabatt på alle disse aktivitetene.

Ute er det normalt felles tauklatring på onsdager, ved 18-tiden. Mange fortsetter med dette tidspunktet også for inneklatringa.

Det finns også en egen gruppe på Facebook der du kan poste spørsmål om klatring i Drammen og omegn. En gruppe for folk som klatrer eller ønsker å klatre i Drammen og omegn. Enten dere søker klatrepartnere, har spørsmål om ruter og klatrefelt osv.

Foreldre og barn møtes gjerne inne på mandager.

Andre aktiviteter som ulike kurs, julebord, konkurranser, dugnader osv blir annonsert på dette nettstedet og andre steder folk er.

I innesesongen møtes vi gjerne på Klatreverket i Drammen, og når det er vått på klippene i utesesongen. Der får medlemmer av DKK rabatt på bl.a. klippekort og halvårskort m.m.

I utesesongen vil kontaktpersonen normalt være på plass senest klokka 18. I innesesongen er det ikke satt opp kontaktperson.

Liste for utesesongen legges normalt ut her, i god tid før sesongstart. Det er mulig for kontaktpersonen å føre opp andre felt om man ønsker, evt bytte når det nærmer seg, bare man sier fra noen dager i forveien. Og i juli (fellesferien) er det ok å avlyse om man har ferie, så får heller folk finne frem selv.

Alle deltakerne, og kontaktpersonene spesielt, må sette seg inn i vårt HMS-opplegg.

DSC_0003
Foto: Torgeir Lande