Klatre inne


DKK har inngått en samarbeidsavtale med Klatreverket i Drammen. Som medlem av DKK får du bl.a. billigere inngang og rabatt på varer i klatrebutikken der (se mer om våre medlemsfordeler).

Men husk å ta med medlemskort. Medlemskortet skriver du lett ut fra Min idrett.

Du kan også lett lagre dette på mobilen via en egen app (Min idrett-appen). Eller som en pdf du kan laste ned fra Min idrett på internett.

Åpningstider, priser og alt annet om Klatreverket i Drammen finner du på deres hjemmeside.

Logo KVD sort PNG

——————————-

Drammen er den desidert største byen (og byområde) i Norge som fram til 2016 var uten eget klatresenter.

DKK jobbet i mange år (10?) aktivt med å få på plass et klatresenter i Drammen. Et betydelig arbeid er lagt ned i dette. Klubben har satset på at private må stå for dette. Med en såpass liten klubb har vi ikke ønsket å prøve å bygge og drive et slikt senter i egen regi. Klubben har heller satset på å kunne tilby en buldrevegg (som på Kjøsterud og nå sist i Buskerudveien), som er et anlegg klatreklubben kan håndtere.

De siste årene er det Harald Østerbø som har jobbet med dette for klubben. Etter mer enn 7 års jobbing, utallige telefoner, hundrevis av møter og en rekke prosjekter som aldri har sett dagens lys, ble det endelig klaff på som er blitt et komplett innendørs klatretilbud i Drammen. Lokalet befinner seg i Tollbugata 115 på Strømsø og er på ca 800 m2, med vegger på opp til 12,5 meters høyde.

Klatreverket i Oslo åpnet i november 2006, og er Norges største klatresenter. Klatreverket i Drammen er Klatreverkets første etablering utafor Oslo.

Klatreverket i Drammen
Klatreverket i Drammen

——————————-

DKKs buldrevegghistorie 1996 – 2016

DKKs buldrevegghistorie 1996 - 2016
Klikk på bildet for å lese litt om DKKs buldrevegghistorie 1996 – 2016