Kategorier
Alt og ingenting

Årsmøte 24. mars og foredrag for å bli bedre klatrer

Stian Christophersen ga bra treningsinspirasjon på årsmøtet i 2019. Nå er han ute med en ny treningsbok og klar til å inspirere flere.

Årsmøtet er på Klatreverket Drammen klokka 18, fulgt av foredrag med den nå verdenskjente klatretreneren Stian Christophersen etterpå.

Årsmøtet er viktig for å sikre en god og demokratisk drift av klatreklubben, og komme med ønsker og innspill for aktiviteter framover. Hvis du har mulighet til å bidra i styrearbeidet, er det alltid veldig velkommen. Ta kontakt hvis det kan være aktuelt, eller du har andre ønsker for saker på årsmøtet med leder Geir Arne Bore på geirarnebore@gmail.com.

Rett etter årsmøtet vil Stian Christophersen, kjent fra den internasjonale boksuksessen Klatrebibelen fortelle om praktiske øvelser for å kunne bli en bedre klatrer på alle nivåer. Stian har NM-gull, vært landslagstrener og trent verdenscupfinalister, er den mest brukte fysioterapeuten for klatrere på Østlandet, og førstebesteg i fjor også en 9a-rute, en av de vanskeligste noensinne gått først av norske klatrere.